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  • Source: Journal of Cereal Science. Unidade: EP

    Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES (USO), CONGELAMENTO (CONSERVAÇÃO;QUALIDADE), GUAR, PANIFICAÇÃO, PÃO (CONSERVAÇÃO), PÃO (DURABILIDADE)

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MATUDA, Tatiana Guinoza et al. Impact of guar xanthan gums on proofing and calorimetric parameters of frozen bread dough. Journal of Cereal Science, v. 48, n. 3, p. 741-746, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2008.04.006. Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Matuda, T. G., Chevallier, S., Pessôa Filho, P. de A., LeBail, A., & Tadini, C. C. (2008). Impact of guar xanthan gums on proofing and calorimetric parameters of frozen bread dough. Journal of Cereal Science, 48( 3), 741-746. doi:10.1016/j.jcs.2008.04.006
    • NLM

      Matuda TG, Chevallier S, Pessôa Filho P de A, LeBail A, Tadini CC. Impact of guar xanthan gums on proofing and calorimetric parameters of frozen bread dough [Internet]. Journal of Cereal Science. 2008 ; 48( 3): 741-746.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2008.04.006
    • Vancouver

      Matuda TG, Chevallier S, Pessôa Filho P de A, LeBail A, Tadini CC. Impact of guar xanthan gums on proofing and calorimetric parameters of frozen bread dough [Internet]. Journal of Cereal Science. 2008 ; 48( 3): 741-746.[citado 2024 maio 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2008.04.006
  • Source: Proceedings from the Third International Symposium on Natural Polymers and Composites and the Workshop on Progress in Production and Processing of Cellulosic Fibers and Natural Polymers. Unidade: IQSC

    Subjects: FÍSICO-QUÍMICA ORGÂNICA, GUAR

    How to cite
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    • ABNT

      YOKOSAWA, Mary Mitsue e FROLLINI, Elisabete. The effect of natural and synthetic polymers on the stability of alumina aqueous suspension. Proceedings from the Third International Symposium on Natural Polymers and Composites and the Workshop on Progress in Production and Processing of Cellulosic Fibers and Natural Polymers. Tradução . São Carlos: Embrapa, USP-IQSC, UNESP, 2000. . . Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Yokosawa, M. M., & Frollini, E. (2000). The effect of natural and synthetic polymers on the stability of alumina aqueous suspension. In Proceedings from the Third International Symposium on Natural Polymers and Composites and the Workshop on Progress in Production and Processing of Cellulosic Fibers and Natural Polymers. São Carlos: Embrapa, USP-IQSC, UNESP.
    • NLM

      Yokosawa MM, Frollini E. The effect of natural and synthetic polymers on the stability of alumina aqueous suspension. In: Proceedings from the Third International Symposium on Natural Polymers and Composites and the Workshop on Progress in Production and Processing of Cellulosic Fibers and Natural Polymers. São Carlos: Embrapa, USP-IQSC, UNESP; 2000. [citado 2024 maio 19 ]
    • Vancouver

      Yokosawa MM, Frollini E. The effect of natural and synthetic polymers on the stability of alumina aqueous suspension. In: Proceedings from the Third International Symposium on Natural Polymers and Composites and the Workshop on Progress in Production and Processing of Cellulosic Fibers and Natural Polymers. São Carlos: Embrapa, USP-IQSC, UNESP; 2000. [citado 2024 maio 19 ]
  • Source: Revista de Agricultura. Unidades: ESALQ, FMVZ

    Subjects: GUAR, VEGETAÇÃO

    How to cite
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    • ABNT

      CASTRO, Paulo R. C. e CARRER, Célia Regina Orlandelli e AMARAL, V. Efeitos de reguladores vegetais no desenvolvimento do guar , cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub. Revista de Agricultura, v. 63, n. 3 , p. 253-64, 1988Tradução . . Acesso em: 19 maio 2024.
    • APA

      Castro, P. R. C., Carrer, C. R. O., & Amaral, V. (1988). Efeitos de reguladores vegetais no desenvolvimento do guar , cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub. Revista de Agricultura, 63( 3 ), 253-64.
    • NLM

      Castro PRC, Carrer CRO, Amaral V. Efeitos de reguladores vegetais no desenvolvimento do guar , cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub. Revista de Agricultura. 1988 ;63( 3 ): 253-64.[citado 2024 maio 19 ]
    • Vancouver

      Castro PRC, Carrer CRO, Amaral V. Efeitos de reguladores vegetais no desenvolvimento do guar , cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub. Revista de Agricultura. 1988 ;63( 3 ): 253-64.[citado 2024 maio 19 ]

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